Kokybiškas miegas

Kokybiškas miegas



Ar kada susimąstėte ko reikia kokybiškam miegui, poilsiui?



Daugelis mamų nuo pat vaikelio gimimo stengiasi, kad mažylis gautų kokybišką poilsį, miegą. Tam, kad mažylis suprastų jog artėja poilsio metas, dažnai jam sukuriamas ritualas. Maudynės prieš miegą, lengvas masažas, panaudojant levandų eterinius aliejus, kurie nuteikia raminamai. Perrengimas pižama. Užtamsinamas kiek įmanoma labiau kambarys, esant poreikiui paleidžiama raminanti muzika, garsai.







Tačiau mes savo ruožtų visada rekomenduojame prieš miegą:

* išvėdinti kambarį. Gaivus oras ypač reikalingas kokybiškam miegui. Atkreipiame dėmesį, kad geriausia temperatūra poilsiui, kai kambaryje yra 18-22 laipsniai. Tai nei per karšta, nei peršalta. Pats geriausia kambario kvapas – tai gaivaus oro. Nedirginantis uoslės. Neapsunkinantis galvos.

* optimalios drėgmės palaikymas. Optimali kambario drėgmė turėtų būti 50% . Tai nei per sausas, nei per drėgnas oras. Esant sausam orui rekomenduojama jį drėkinti drėkintuvų pagalba.

* tinkamai parinkta patalynė. Tai vienas svarbiausių dalykų. Tinkamai parinkta patalynė leis kokybiškai pailsėti. Tai labai aktualu ne tik saugusiems, tačiau ir mažiems vaikams, kurių mokymo procesas trunkantys dieną apdorojamas nakties metu. Visais atvejais rekomenduojame rinktis natūralaus audinio pluošto – medvilnės. Medvilnė – tai laiko patikrintas audinys, kuris puikiai sugeria bei garina drėgmę, kas aktualu stipriau linkusiems prakaituoti. Natūralus pluoštas visada bus malonus liestis, nesukels alergijų ar kitų nepageidaujamų pojūčių.

* spalvos. Atrodo, kad tai pat nereikšmingiausias ir mažiausiai rūpimas dalykas, tačiau ne kiekvienas gali jaustis komfortiškai su tam tikromis spalvomis, piešiniais. Tad reiktų atkreipti į tai dėmesį, nes spalvos gali varginti, ko pasekoje sunkiau užmiegama, o miegojimo laikas tampa trumpesnis.



Visais atvejais rekomenduojame, kad miego trukmė truktų apie 8 val. Tai pakankamas laiko tarpas pailsėti kokybiškai, nusiteikti naujai įspūdžių, mokslo ar darbo dienai.

Kartais maži dalykai padaro didelius stebuklus, tad to ir linkime!













Kokybiškas miegas

Evelina

svetainėje Kov 5, 2023

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font:

Susiekite su mumis

+370-674-64942

info@zirniukas.lt

Darbo laikas:

Darbo dienomis

Šeštadienį:

Sekmadienį:

9:00-17:00

10:00-13:00

nedirbame